Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per a avui dimecres, 22 de març del 2023

Conegui la sort del seu horòscop per a avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, els diners, la feina i la salut

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per a avui dimecres, 22 de març del 2023
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Conegui la previsió de l’horòscop per a avui dimecres, 22 de març del 2023. Estigui atent al que els astres li tenen reservat. ¿Com li anirà a la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿Ara és un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resolgui els seus dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

Dia de molta feina, però també d’excel·lents èxits econòmics. En el terreny familiar i amistós hi haurà algun núvol passatger, però dins d’un bon to sostingut.

Taure (20 abril a 20 maig)

Jornada marcada per una certa irritabilitat a la feina i una normalitat total en els ingressos, i en el fet que les coses aniran millorant a mesura que passi el dia. Trobarà solució a un problema familiar.  

Gèminis (21 maig a 20 juny)

En els terrenys professional i econòmic hi haurà poques coses comentables, resultant un saldo positiu, però sense excessos. Hi pot haver un enfrontament amb un amic, que no anirà a més. Bon clima familiar i sentimental.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Jornada en què feina i diners aniran pels seus cursos habituals. Hi haurà una certa tensió en l’ambient familiar, sense importància, i un increment de la seva vida social. Cuidi la seva extroversió, que pot portar-lo a cometre alguna indiscreció.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Marxa ascendent a la feina i en els seus ingressos, però haurà d’evitar que la seva eficiència l’enfronti als seus companys. Augmentarà la comprensió en les relacions familiars i sentimentals.

Verge (23 agost a 22 setembre)

La seva trajectòria professional requerirà tota la seva atenció i tota la seva cura per arribar a bon port, però ho aconseguirà. Fugi de qualsevol tipus de crèdit. És molt probable que una trobada casual li permeti reprendre una vella amistat.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

L’augment més que probable de les seves responsabilitats laborals acompanyarà el també més que previsible nivell d’ingressos. Les relacions familiars i amistoses estaran en bon moment. Fugi de la beguda.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Una de freda i una de calenta és el que podria definir avui la seva etapa professional i econòmica. No es deixi portar per inversions no ben estudiades. Amics i familiars es mouran en un pla de normalitat.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Obtindrà excel·lents resultats en el terreny laboral, que es reflectiran a la seva butxaca. És més que probable un cop de sort a través d’un amic. Potser haurà de visitar el dentista.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Probablement rebrà molt bones ofertes professionals, que li convindria estudiar. Si l’encerta pujarà sensiblement la seva capacitat econòmica. Desconfiï d’algú que diu que és el seu amic i que li podria jugar una mala passada.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Miri de ser més minuciós a la feina, sobretot en la línia administrativa, perquè redundarà en benefici seu. Relacions familiars i amistoses plenes de normalitat, tret d’un conat de fricció amb la seva parella. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Jornada amb poques notes ressenyables, tant en el terreny professional com en l’econòmic. Hi haurà de tot en les relacions amb els seus amics i la vida familiar continuarà estable. No mengi més del compte.

Temes:

Horòscop