Denúncia per violència sexual

Detinguts quatre menors a Salou acusats d’agredir una adolescent de 13 anys

  • Dos dels sospitosos han ingressat en un centre de menors, el tercer es manté en llibertat vigilada i el quart és inimputable

Detinguts quatre menors a Salou acusats d’agredir una adolescent de 13 anys

GUILLEM SÁNCHEZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos investiguen una nova denúncia peragressió sexual comesa suposadament per quatre menors d’edat a una adolescent de 13 anys. Dos dels sospitosos van ingressar aquest dimecres de forma preventiva en un centre de menors per ordre judicial. Un tercer està en llibertat vigilada i el quart és inimputable al tenir menys de 14 anys, segons informa ‘Diari de Tarragona’.

Segons fonts policials, tres dels adolescents estan sent investigats suposadament per uns fets que van passar l’octubre passat a casa d’un d’ells. L’adolescent manté que els tres acusats li haurien fet tocaments sexuals sense el seu consentiment. La denúncia s’ha interposat ara després que la noia, que en tot aquest temps no va explicar el que li havia passat, expliqués al seu pare que a les xarxes es podrien publicar imatges del moment sense que ella ho hagués permès. A la comissaria, també va denunciar que un menor més, el quart, havia mantingut amb ella algun tipus de relació sexual sense consentiment al lavabo d’un centre comercial.

A disposició judicial

Notícies relacionades

Els tres detinguts, de 16 anys, van passar a primeres hores de la tarda d’aquest dimecres a disposició del Jutjat de Menors. Per a un d’ells la Fiscalia va sol·licitar llibertat vigilada i per als altres dos, l’internament cautelar en un centre en règim tancat com a màxim durant mig any. Segons fonts policials, en la mesura ha pesat el problemàtic historial d’antecedents dels sospitosos.

Les agressions sexuals perpetrades per menors estan més que mai sota el focus després que transcendís l’agressió a la nena d’11 anys de Badalona, a la qual en pocs dies han seguit casos al Vendrell i Esparreguera. Especialistes, centres escolars i entitats denuncien que la prevenció, detecció i abordatge d’aquestes violències una vegada han esclatat estan lluny de funcionar correctament.