Investigació de la Policia Nacional

Detingut a Vilanova i la Geltrú per agredir sexualment les seves tres nebodes menors d’edat

  • L’home emborratxava les nenes i n’abusava quan se n’anaven a adormir

  • Les agressions van tenir lloc durant sis anys en els períodes vacacionals

Detingut a Vilanova i la Geltrú per agredir sexualment les seves tres nebodes menors d’edat
1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional ha detingut un home a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) per presumptament agredir sexualment les seves tres nebodes menors d’edat durant diversos anys, en concret, en els períodes vacacionals que van del 2016 fins al desembre del 2022.

Segons ha informat aquest dilluns la Policia Nacional en un comunicat, les agressions sexuals a les tres nenes, que tenien 11, 13 i 16 anys en el moment dels fets, tenien lloc després que el detingut els proporcionés alcohol incitant-les a beure fins i tot a altes hores de la matinada per anul·lar la seva voluntat. Després, l’home aprofitava la situació per abusar-ne sexualment quan se n’anaven a dormir.

Les menors sospitaven que el seu oncle les havia agredit sexualment ja que l’endemà es despertaven sense roba i amb dolor a la zona vaginal.

La investigació es va iniciar el gener en la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM) de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Madrid, arran de la denúncia interposada a principis d’aquest any per la mare de les víctimes.

Les investigacions van permetre identificar el presumpte autor dels fets, que vivia en un pis de Vilanova i la Geltrú.

Notícies relacionades

Amb la participació de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Barcelona i el Grup de Policia Judicial de la Comissaria Local de Vilanova i la Geltrú, els agents van arrestar aquest home i van procedir a escorcollar la seva vivenda.

Els investigadors van esbrinar que les agressions denunciades van tenir lloc durant els períodes vacacionals compresos entre el 2016 i l’actualitat –l’última agressió va tenir lloc el 17 de desembre passat–, al domicili del presumpte autor, aprofitant els desplaçaments de les seves tres nebodes fins aquesta localitat barcelonina.