Causa oberta

La denunciant de Dani Alves s’oposa que surti de la presó provisional

  • El futbolista és a la presó des del 20 de gener per presumptament haver agredit sexualment una noia a la discoteca Sutton de Barcelona

La denunciant de Dani Alves s’oposa que surti de la presó provisional
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’advocada de la denunciant del futbolista Dani Alves s’ha oposat aquest dijous al recurs amb què la defensa mira de treure’l de la presó provisional, on és des del 20 de gener per presumptament haver agredit sexualment la noia a la discoteca Sutton de Barcelona.

Fonts jurídiques han explicat que l’acusació particular ha presentat les seves al·legacions aquest dijous al matí i que ha demanat que el jugador continuï en presó provisional mentre s’instrueix la causa.

Alves és a la presó de Brians 2 (Barcelona) en presó provisional sense fiança per aquesta causa, i el 30 de gener la seva defensa va demanar deixar-lo en llibertat provisional amb mesures per garantir que no fugís abans del judici, com ara portar una polsera telemàtica que el geolocalitzi.

Notícies relacionades

La fiscalia, per la seva banda, s’ha oposat al recurs i ha demanat que el futbolista continuï en presó provisional, perquè veu «indicis racionals de criminalitat» i risc de fuga.

Una vegada rebut el posicionament de l’acusació pública i la particular, l’Audiència de Barcelona respondrà durant els pròxims dies al recurs de la defensa d’Alves.