Concentració

Una trentena de persones protesten a Barcelona contra la petició de llibertat de Dani Alves

  • La jutge ofereix a una amiga de la víctima denunciar Alves per una altra agressió sexual

  • La jutge del ‘cas Alves’: «Hi ha indicis molt més que suficients»

Una trentena de persones protesten a Barcelona contra la petició de llibertat de Dani Alves

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Unes 30 persones s’han concentrat aquest divendres a la plaça de Sant Jaume de Barcelona contra la petició de llibertat del futbolista Dani Alves, que va ingressar a presó sense fiança el 20 de gener passat per presumptament agredir sexualment una jove el 30 de desembre a la discoteca Sutton de la capital catalana.

Notícies relacionades

La concentració, organitzada per Lliures i Combatives, Esquerra Revolucionària i Sindicat d’Estudiants, ha començat cap a les 18.00 hores sota el lema «No a la posada en llibertat de Dani Alves!», i els manifestants han cridat consignes com «Ja n’hi ha prou de justícia patriarcal», «No és abús, és violació, Jo sí que et crec» i «No vull els teus elogis, vull el teu respecte», entre d’altres.

En declaracions a Europa Press, la portaveu de Lliures i Combatives, Teresa Prados, ha assegurat que no creu en la justícia: «Desgraciadament estem acostumades a aquests casos on es culpabilitza la víctima i el violador surt impune. Sabem com funciona aquesta violència patriarcal i masclista, i sabem que s’acolliran a qualsevol bretxa per deixar-lo en llibertat».