Conductor detingut

Mor una parella atropellada per un cotxe a Navarcles

  • El cotxe ha perdut el control per motius que s’investiguen i ha envestit un home i una dona

Mor una parella atropellada per un cotxe a Navarcles

REGIÓ 7

1
Es llegeix en minuts

Dues persones, un home i una dona que eren parella, han mort aquest dissabte a prop de les dues del migdia atropellats per un cotxe a Navarcles. Per motius que es desconeixen i que s’estan investigant, el vehicle va perdre el control i va envestir les dues persones que, pel que sembla, passejaven pel lloc. El conductor, un jove de 20 anys de Navarcles, està detingut com a presumpte autor de dos homicidis involuntaris.

L’accident s’ha produït al carrer Textil, al polígon industrial de Navarcles, i prop d’una zona d’aparcaments. Els finats són un home conegut a la població perquè feia teatre al grup d’escampament del poble, Domènec Seubas, i la seva parella, Josefina Moyano, veïna de la localitat de tota la vida.

Notícies relacionades

El conductor, un jove de Navarcles que pilotava un Subaru, es va aturar i va esperar fins que va arribar la policia. En un primer moment va ser traslladat a l’hospital de San Joan de Déu de Manresa, on se li va fer un examen mèdic que no va trobar ferides significatives. Ha donat negatiu en drogues i alcohol. Un cop realitzades totes les proves, ha quedat detingut com a presumpte autor de dos homicidis involuntaris.

Arran de l’accident s’han activat quatre unitats i un comandament del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de la Policia Local de Navarcles i els Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació. L’avís de l’atropellament es va rebre a les 13.36 hores. A més d’envestir les dues persones, que han quedat estirades a terra, el cotxe anava a una velocitat prou elevada per tombar també un fanal.