En una tertúlia de la KingsLeague

Piqué, de nou a la diana, per utilitzar ‘violador’ com a piropo

  • Les xarxes també critiquen al jugador que ho digués davant del seu fill Milan

Piqué, de nou a la diana, per utilitzar ‘violador’ com a piropo

Periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gerard Piqué torna estar al blanc dels comentaris a les xarxes. Aquesta vegada per haver utilitzat la paraula ‘violador’ com un piropo per elogiar el ‘youtuber’ DJMario. El comentari el va fer el 6 de gener, però ara, partidaris de Shakira l’han posat sobre la taula per criticar-li, a més de l’ús de la paraula, que ho fes davant del seu fill.

Piqué va fer el polèmic comentari durant el debat de la jornada de KingsLeague del 6 de gener, elogiant DJMario, que és el president de l’equip Ultimate Móstoles d’aquesta competició ideada per l’exjugador blaugrana. «DJMario, el violador de pantalles, jugant i guanyant i celebrant gols que sembla que estigui violant el company que té al costat», deixa anar Piqué, amb el seu fill Milan al costat, i davant les cares d’estupefacció de la resta de participants en la tertúlia, que no saben ben bé ni què dir. Entre ells, el mateix DJMario (que apareix a la dreta a la pantalla del vídeo en qüestió).

Notícies relacionades

Les xarxes han recuperat ara aquest comentari per remarcar les crítiques que va rebre Shakira per la polèmica i escoltadíssima cançó contra Piqué. A la de Barranquilla fins i tot li van criticar que no pensés en els seus fills a l’hora de llançar l’atac musical contra la seva exparella.

Ara, d’una banda, es critica que Piqué utilitzi la paraula ‘violador’ com un elogi i, de l’altra, que ho faci sense preocupar-li gens ni mica que al seu costat, atent i escoltant, hi hagi el seu fill.