El cost de la vida

La nova funció de Google per estalviar a la factura de la llum

La nova funció de Google per estalviar a la factura de la llum
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les llars segueixen en el seu propòsit de reduir l’impacte de la inflació desbocada en les seves economies domèstiques i el subministrament elèctric és un dels grans cavalls de batalla en aquest aspecte. Per a aquest propòsit, les famílies disposaran ben aviat d’una funció que Google està ultimant i que els servirà per reduir la despesa en el rebut de la llum. 

Notícies relacionades

En aquest sentit, cada vegada que els usuaris teclegin recerques relacionades amb l’energia i formes d’estalviar en la despesa, Google mostrarà recomanacions i informació específica per facilitar la consecució del propòsit de gastar menys en llum, gas i energia en general. Les esmentades recerques seran les que apareixeran en les primeres posicions de la llista de resultats.

Així, els internautes podran conèixer del cert ajudes oficials per combatre l’encariment de les tarifes, les hores en què serà més barata la llum, així com recomanacions per gastar menys energia. També s’inclouran comparatives de tarifes entre productes similars sense necessitat d’entrar a les pàgines.