Investigació oberta

Identificats 10 joves com a autors de les agressions homòfobes de Sitges

  • Quatre dels nois són menors i la resta tenen entre 18 i 23 anys

Identificats 10 joves com a autors de les agressions homòfobes de Sitges
1
Es llegeix en minuts
ACN

La Policia Local de Sitges ha identificat 10 joves com a autors de les dues agressions homòfobes que van tenir lloc la nit de Cap d’Any davant un local d’oci nocturn del municipi. 4 dels identificats són menors (dos tenen 15 anys), mentre que la resta tenen entre 18 i 23 anys, segons informa l’agència ACN.

Segons les mateixes fonts, la majoria dels agressors són veïns de Vilanova i la Geltrú, dos són de Sitges i un és d’Olèrdola (Alt Penedès).

La Policia Local ha traslladat la investigació als Mossos d’Esquadra, que han assumit la causa i pròximament decidiran si practiquen alguna detenció.

Notícies relacionades

Els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la matinada de l’1 de gener, quan un grup de joves va entrar a crits al carrer de Joan Tarrida, a la zona gai del municipi, i repartir cops de puny i puntades de peu a les persones que es trobaven a l’exterior del bar musical Bukkake. Després d’això, els agressors van sortir corrents.

En un vídeo gravat per un veí es podia veure uns vuit nois i dues noies que es dirigien carrer avall i que, a l’altura del local d’oci, s’encaraven amb unes persones que estaven parlant. Alguns dels agredits acaben a terra, mentre els atacants continuen la seva acció.