A Madrid

Dues infermeres que jugaven a futbol salven l’àrbitre, que ha tingut un infart

Les dues jugadores li han practicat la maniobra RCP i li han col·locat un desfibril·lador i al cap de pocs minuts l’home, de 73 anys, ha recuperat el pols i la consciència

Dues infermeres que jugaven a futbol salven l’àrbitre, que ha tingut un infart

112

1
Es llegeix en minuts

Dues infermeres que jugaven un partit de futbol femení han salvat la vida a l’àrbitre, que durant el partit ha tingut un infart i ha caigut desplomat sobre el camp de joc.

Segons ha informat Emergències Madrid, el succés s’ha produït a les instal·lacions esportives del Canal d’Isabel II, a Madrid.

Un home de 73 anys estava arbitrant un partit de futbol femení quan ha tingut una parada cardíaca i ha caigut desplomat al camp.

Notícies relacionades

Dues de les jugadores, totes dues infermeres, han iniciat immediatament les maniobres de reanimació i el massatge cardíac, han trucat al 112 i han demanat un desfibril·lador, un «exemple de cadena de supervivència perfectament establerta», segons ha destacat Ervigio Corral, supervisor de Samur-Protecció Civil, en un vídeo remès als mitjans.

Al cap de pocs minuts d’aplicar el desfibril·lador i el massatge cardíac l’home ha recuperat el pols i la consciència, i després de ser estabilitzat efectius del Samur-PC l’han traslladat a l’Hospital Clínic «amb molt bon pronòstic».