Accident

Mor un excursionista al caure per un barranc a Roses

L’home havia caigut entre 30 i 40 metres per un precipici situat al costat de la pista entre Punta Falconera i la carretera de Montjoi

Mor un excursionista al caure per un barranc a Roses

Santi Coll

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un home va morir ahir dissabte al precipitar-se per un barranc a la localitat de Roses (Alt Empordà), segons han explicat els Bombers

Els fets van tenir lloc sobre les 19.30 de la tarda. A aquella hora, el cos d’emergències va rebre l’alerta d’un accident a la Punta Falconera. L’home havia caigut entre 30 i 40 metres per un barranc situat al costat de pista entre Punta Falconera i la carretera de Montjoi, a l’altura de la cala del Lledó.

Es van activar sis dotacions dels Bombers, entre elles efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE). Els efectius van muntar una instal·lació vertical amb cordes i van descendir fins al fons del barranc, on van localitzar el cos sense vida de l’excursionista.

Notícies relacionades

Tot seguit es van iniciar els procediments policials per part dels Mossos d’Esquadra, que van desplaçar tres patrulles entre elles i la policia judicial per aixecar l’atestat de l’accident. Efectius dels Bombers hi van acudir per realitzar l’extracció del cos.

També s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb una ambulància i una unitat de suport psicològic.