Al Vallès Occidental

Mor una dona i 14 persones resulten ferides per un incendi en una residència de Matadepera

  • El foc ha cremat dues habitacions del centre de gent gran i ja està extingit

Mor una dona i 14 persones resulten ferides per un incendi en una residència de Matadepera

Bombers de la Generalitat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona ha mort i 14 persones més han resultat ferides en l’incendi que s’ha declarat aquest diumenge a la matinada a la residència de gent gran Sagrada Família de Matadepera (Vallès Occidental). El foc ha cremat dues habitacions del centre i ja està extingit.

Els Bombers han sigut alertats cap a les tres de la matinada d’un incendi en una habitació de la residència, que consta de tres plantes i està ubicada al número 57 del passeig Àngel Guimerà de la localitat. A l’arribar al lloc, els efectius han confirmat que el foc, motivat per causes que encara es desconeixen, afectava una habitació d’una àrea de la segona planta. Allà és on han localitzat el cos sense vida d’una dona.

Notícies relacionades

A les 3.26 de la matinada s’ha controlat l’incendi. En aquest àrea s’han confinat vuit residents que han pogut ser evacuats després que finalitzessin les tasques de ventilació. A les 5.04 ha finalitzat l’evacuació de totes les persones. S’ha muntat una àrea sanitària per anar valorant tots els residents a mesura que eren evacuats, precisa el cos de Bombers en un comunicat.

Finalment, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès un total de 14 persones pel foc, de les quals 10 eren residents que havien inhalat fum, vuit de lleus i dos de poca gravetat. Han sigut traslladats al Consorci Sanitari de Terrassa i l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. També s’ha atès una treballadora de la residència i un policia local, tots dos per inhalació de fum, i un bomber per una contusió lleu.

Temes:

Barcelona