Mobles

Així és la nova botiga JYSK a Vilanova i la Geltrú

La firma oferirà descomptes de fins al 75% en molts articles fins al 7 de desembre

Així és la nova botiga JYSK a Vilanova i la Geltrú

JYSK

1
Es llegeix en minuts

La botiga 106 de JYSK a Espanya està sent tot un èxit i un dels motius és que ofereix descomptes importants de fins a un 75% en molts articles fins a aquest dimecres, 7 de desembre del 2022.

Alguns dels productes que més acollida estan tenint fins al moment són els mobles de menjador, com la taula Agerby i la cadira Blokhus; el set de tovalloles Torsby, i la planta artificial Kristoffer.

Altres imprescindibles aquesta temporada són els matalassos Gold F30 i l’edredó de fibra Saukampen. A més, per a aquest Nadal, es pot crear un ambient acollidor i lluminós amb la garlanda de llums Verdelit. També es pot aconseguir un ambient divertit amb els ajudants del Pare Noel –els follets Hermod i Tyr

Més que un centenar de botigues

Aquesta obertura suposa tot un èxit en el seu ambiciós procés d’expansió i una celebració, per tenir més d’un centenar de botigues a tot Espanya. «Estem tenint molt moviment de clients a la caixa, però tenim la sort de disposar d’un equip dinàmic i proactiu, que dona el màxim de si mateix. Estem molt contents i motivats amb l’obertura, amb la qual sumem ja 106 punts de venda a Espanya», comenta el director regional de JYSK Salvador Díaz. 

Amb aquesta obertura se sumen un centenar de botigues JYSK a Espanya i s’afegeix un equip nou als més de 1.000 llocs de treball que ha aconseguit generar ja la companyia, fet que la converteix en un referent empresarial en plena expansió i en un gran ocupador en creixement. A més, el seu pròxim i ambiciós objectiu és tenir obertes algun dia 300 botigues a Espanya.

En aquest nou punt de venda, com en la resta, es respira una estètica danesa i una marcada línia nòrdica conforme a les tendències. Si alguna cosa té clar JYSK és que no vol perdre la seva essència escandinava, alhora que ofereix preus altament competitius.

Notícies relacionades

A més dels seus gairebé 3.000 punts de venda arreu del món, els clients poden adquirir els seus productes a través de la seva botiga en línia a JYSK.es.