Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per a avui, dilluns 24 d’octubre del 2022

Conegui la sort del seu horòscop al llarg del dia d’avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, els diners, la feina i la salut.

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per a avui, dilluns 24 d’octubre del 2022
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Conegui la previsió de l’horòscop per a avui, dilluns 24 d’octubre del 2022. Estigui atent al que els astres li tenen reservat. ¿Com li anirà la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿És ara un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resolgui els seus dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

Prestar atenció als assumptes de la llar sembla el més indicat per al matí d’avui. En el pla amistós hi ha risc de discrepàncies. Miri de ser tolerant i no hi doni més importància de la que té. L’ambient familiar serà excel·lent.

Taure (20 abril a 20 maig)

Serà millor sortir que quedar-se a casa, ja que els ànims familiars estaran una mica enrarits i podria sorgir algun enfrontament. Envoltar-se de bons amics i fer plans conjunts pot resultar molt satisfactori.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Tindrà sentiments contradictoris, que li impediran arribar a decisions concretes en un tema que el preocupa. Presti especial atenció als nens, si en té, i miri de comunicar-s’hi tant sí com no. En l’amor hi haurà bons moments per compartir.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Les seves bones intencions no podrà portar-les a la pràctica, ja que sorgiran problemes i preferirà posposar-les. El dia s’anuncia favorable per a les relacions socials, que li permetran conèixer persones d’importància per al seu futur.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Dia més apropiat per madurar idees que per exposar-les. Si condueix sigui molt prudent, ja que hi ha risc d’algun petit contratemps. En el pla familiar algú es mostrarà poc col·laborador i una mica primmirat.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Potser hagi de fer reparacions a casa seva molt més cares del que havia pressupostat, però valdran la pena. Les reunions amb amics seran molt estimulants. La seva parella potser es mostra una mica irascible. 

 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Si viatja poden sorgir retards i despeses extra no previstos. Tindrà bones idees, que no ha de llançar en un pou sense fons, sinó posar en pràctica al més aviat possible. El seu humor serà excel·lent i a prova de contrarietats. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Oblidi’s dels problemes de la feina i miri d’envoltar-se d’amics, que li donaran ocasió de xerrar de manera distesa i alleujar-se. Bona compenetració amb la seva parella i caires romàntics vestint la vetllada.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

La vida social ni l’atraurà ni el compensarà en absolut. Bon dia per disfrutar-lo en família, amb activitats en grup que, a més de relaxar-lo, li faran passar molt bons moments.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Algú pròxim a vostè es mostrarà reticent i voldrà immiscir-li en els seus problemes. El dia serà propici a les activitats creatives, i a la nit quan li sorgiran les millors idees.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

No serà bon dia per pensar en temes professionals, sinó per compartir-ho amb les persones de la seva intimitat. No adopti postures protectores o paternalista, que es podrien tornar en contra seva. Eviti excessos en el menjar i la beguda que resultarien perjudicials per a vostè.

Peixos (19 febrer a 20 març)    

El seu estat d’ànim serà avui variable. La manera com un esdeveniment sense importància augmentarà la confiança en vostè mateix serà sorprenent. Al terreny amistós i familiar hi haurà tranquil·litat i romanticisme en el sentimental.

Temes:

Horòscop