A Constantí i el Morell

Ingressa a la presó per robar amb pistola a dos comerços de Tarragona

El presumpte autor dels dos delictes és un home de 42 anys

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home ha ingressat a la presó com a presumpte autor de dos robatoris amb pistola en establiments comercials de la província de Tarragona, mentre que una altra persona implicada en un dels dos fets ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Segons informen aquest dimecres els Mossos d’Esquadra, el 19 de novembre agents de la policia catalana de la Unitat d’Investigació de Tarragona van detenir a Constantí un home de 42 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb intimidació comesos en una gasolinera d’aquesta població i en un comerç del Morell i per un delicte de furt de vehicle.

Dos dies abans, el 17 de novembre, els mossos van arrestar un altre home, de 37 anys, implicat en un dels dos robatoris comesos amb una arma de foc.

La investigació policial es va iniciar el 29 d’octubre, arran d’un atracament amb pistola en una gasolinera de Constantí.

Aquell dia, cap a les 06.30 hores, el lladre que ha ingressat a la presó va donar diversos cops a la porta d’entrada de la botiga de la gasolinera per poder accedir-hi.

Una vegada dins, es va acostar a la treballadora, que va intimidar amb una pistola i li va exigir la recaptació de la caixa; després, va sortir corrents de l’establiment i a fora l’esperava l’altre dels arrestats.

Les indagacions policials van determinar que aquest segon home va realitzar tasques de vigilància per controlar l’entorn de la gasolinera.

Així mateix, els indicis obtinguts apunten rl principal investigat com a presumpte autor del segon dels robatoris, comès el 18 de novembre en un establiment comercial del Morell, també amb una arma de foc, del qual va fugir en un vehicle que havia robat el dia anterior.

Notícies relacionades

Localitzat el vehicle utilitzat per a aquest segon atracament, i davant la possibilitat que el lladre portés una pistola, els Mossos van establir un dispositiu policial per a la detenció del lladre, que es va produir el 19 de novembre a la tarda.

Després de passar a disposició judicial davant el jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona el jutge va decretar el seu ingrés a la presó, mentre que el primer dels detinguts va quedar en llibertat amb càrrecs.