Alemanya

Torna un xec de 4,6 milions d’euros i el recompensen amb llaminadures

  • L’advocat de Haribo, per mediar davant aquesta estranya situació, li va demanar que es desfés del paper

Torna un xec de 4,6 milions d’euros i el recompensen amb llaminadures

123rf

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home d’Alemanya, mentre caminava, es va trobar un xec valorat en 4,6 milions d’euros, que anava destinat a una cadena de supermercats, i el van recompensar amb sis paquets de llaminadures. I és que el paper estava firmat per la mítica empresa de dolços i llaminadures Haribo, la dels ossets de goma, avança el diari ‘Bild’.

Notícies relacionades

En comptes d’intentar cobrar l’import o fer qualsevol acció amb el xec, Anouar G. va contactar amb l’empresa de txutxes per fer-los arribar el seu inesperat descobriment. L’advocat de Haribo, per mediar davant aquesta estranya situació, li va demanar que es desfés del xec.

L’home va complir i va enviar a l’advocat la prova que havia destruït el paper. Així, com a agraïment al seu gest, dies després, l’Anouar va rebre els sis paquets de llaminadures al seu domicili. «Ha sigut una recompensa bastant barata», ha destacat. La mateixa empresa diu que el gest va ser «molt bondadós», però que «cal posar en perspectiva el valor de l’objecte trobat». «Era un xec personalitzat i ningú més que la nostra empresa podria haver-lo cobrat», sentencien.