Alt Empordà

Detingut el conductor implicat en l’accident mortal d’Avinyonet (Girona) que va fugir del sinistre

Les víctimes són dos veïns de Figueres de 54 i 63 anys, el conductor i copilot d’un dels dos cotxes implicats en la col·lisió

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor implicat en l’accident mortal d’ahir a la nit a Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) que va fugir del lloc dels fets. La policia l’ha localitzat aquest matí pels voltants de la gasolinera que hi ha a la rotonda de la N-260, a poca distància del punt del sinistre. És un home holandès de 41 anys, acusat d’un delicte contra la seguretat viària i d’un altre d’abandonament del lloc de l’accident. El sinistre va tenir lloc dilluns sobre dos quarts de deu de la nit.

El cotxe que conduïa el detingut va xocar frontalment contra el de les víctimes, un home i una dona de 54 i 63 anys, respectivament, veïns de Figueres, que van morir a causa de de la col·lisió. El detingut va fugir a peu i des d’aleshores la policia l’estava buscant.

L’accident de trànsit va tenir lloc poc després de dos quarts de deu de la nit a la carretera N-260, a l’altura del quilòmetre 41,5, a Avinyonet de Puigventós. Per causes que encara investiguen els Mossos de Trànsit, es va produir una col·lisió frontal entre dos cotxes.

A conseqüència de l’accident, van morir els dos ocupants d’un dels dos cotxes, el conductor, F.J.A.B., de 54 anys i veí de Figueres, i l’acompanyant copilot, E.B.R., de 63 anys. El conductor de l’altre vehicle va fugir.

Desplegament

Notícies relacionades

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers, que van haver d’executar tasques d’excarceració de les víctimes, i 5 unitats del SEM, que va activar l’equip de suport psicològic.

Quant a l’afectació viària, segons informa el Servei Català de Trànsit, es va tallar la via en els dos sentits de la marxa i la circulació es va normalitzar passada la una de la matinada.