Esdeveniment

Les Canàries es posicionen com a destí preferent d’inversió a Europa

Una trobada entre experts, que se celebrarà el 18 de novembre a Barcelona, posarà en relleu els actius de l’autonomia

1
Es llegeix en minuts

Les Canàries són un dels destins, tant nacionals com internacionals, més sol·licitats no només per la seva oferta turística, sinó també per presentar un ecosistema innovador òptim per als negocis. De fet, l’autonomia té la millor fiscalitat d’Europa, com demostra el seu reduït impost sobre societats (IS), que no supera els quatre punts percentuals. 

La cita Canary Islands Hub, el secret més ben guardat d’Espanya i Europa per fer negocis, organitzada per Proexca –empresa pública adscrita a la Conselleria d’Economia, Coneixement i Ocupació del Govern de les Canàries– i EL PERIÓDICO, cerca endinsar-se en els aspectes que converteixen l’arxipèlag canari en un nínxol emergent d’inversió. Sobre els seus actius clau –atracció de talent i innovació, entre d’altres–, el seu règim econòmic i fiscal, la seva ubicació estratègica o la seva plataforma comercial i logística es debatrà el 18 de novembre a l’Hotel Catalonia Ramblas de Barcelona. Fins allà es traslladaran múltiples ponents que incidiran, entre altres aspectes, en convenis de doble imposició, directrius de la Unió Europea (UE) o, per exemple, lleis de competència per rendibilitzar al màxim els negocis que allà hi ha assentats. Les Canàries ja han convençut més de 700 empreses, que han seleccionat l’arxipèlag com a centre d’operació i expansió de les seves activitats mercantils.

La manera d’assistir a la trobada 

La cita divulgativa organitzada pel Govern canari i EL PERIÓDICO se celebrarà presencialment el divendres 18 de novembre. Susana Criado serà la mestra de cerimònies d’una trobada que començarà a les 9.30 hores i en la qual participaran un centenar d’assistents. 

Notícies relacionades

L’agenda de la jornada constarà d’intervencions com la de l’economista José Carlos Díez i analitzarà com petites i mitjanes empreses, així com grans corporacions catalanes, poden expandir les seves firmes a les Canàries amb totes les garanties d’èxit i descobrir els diferents factors que fan de les Canàries una localització atractiva per desenvolupar iniciatives empresarials en sectors estratègics com el de les TIC, l’activitat d’R+D+I, l’audiovisual, l’animació, els videojocs, l’economia blava, les energies renovables, l’aeronàutic i l’aeroespacial, entre d’altres.

Per assistir a l’esdeveniment, s’hauran de realitzar les inscripcions aquí.

Les Canàries es posicionen com a destí preferent d’inversió a Europa