Alimenta la vida amb brots germinats ecològics Brot d'Or

Quan una llavor s’estimula amb aigua, inicia el procés que la convertirà en una planta. Per fer-ho possible, transforma la seva composició, que s'enriqueix amb enzims, aminoàcids, vitamines i proteïnes. Precisament, en aquell moment, quan germina, es converteix en un aliment ple de vida que aporta grans beneficis a la nostra salut.

Alimenta la vida amb brots germinats ecològics Brot d'Or
2
Es llegeix en minuts

Cal tenir en compte que la majoria de les propietats d'un vegetal es troben en una concentració molt més gran en el seu estat de brot germinat. D'aquesta manera, en trobarem alguns de més indicats per augmentar l'aportació proteica, com és el cas de les lleguminoses; o d'altres que, com el bròquil, són especialment rics en calci i magnesi.

Les plantes en procés de germinació protegeixen les funcions metabòliques de l'organisme i tenen un gran poder regeneratiu i revitalitzant, únic per mantenir i recuperar la salut. També estimulen el sistema immunitari gràcies al seu poder antioxidant potent, alenteixen l'envelliment cel·lular i ajuden a pal·liar l'estrès, el cansament i les malalties degeneratives.

Els brots germinats són aliments predigerits. El seu alt contingut en enzims regenera la flora intestinal, millora els processos digestius i l'assimilació dels nutrients. A tot això cal afegir-hi el baix contingut en greixos i la seva fàcil digestió.

Com a aliments vius que són, els brots i els germinats conserven les seves propietats nutricionals intactes. El fet que s'hagin obtingut i envasat de forma ecològica permet allargar-ne la vida i, per tant, les qualitats. Actualment tenim 17 referències al mercat, i se’n van afegint més en funció de les demandes del consumidor

100% ecològic i sostenible

Les llavors són el nostre tresor més preuat. Només utilitzem les de procedència ecològica, certificada segons els estàndards europeus. Les plantes de què s'obtenen no han estat tractades amb pesticides, fertilitzants o altres fitosanitaris químics de síntesi. Així, respectant la nostra matèria primera, és com respectem també el medi ambient, afavorint la conservació de sòls equilibrats. Per això ens preocupa enormement reduir al mínim la nostra petjada sobre la terra. En aquest sentit, hem optat per utilitzar un envàs biodegradable fet amb midó de blat de moro per presentar els nostres productes.

Brot d‘Or està present al Fòrum Gastrònomic que es celebra del 7 al 9 de novembre a Montjuïc i es presenta als premis Innofòrum amb el producte brot d’Asparagus com a innovació.

A la cuina

Consumir els brots crus és la millor manera d'assimilar tots els seus nutrients i apreciar-ne les qualitats organolèptiques en plenitud. Però no cal tancar-se portes, ja que coccions curtes i poc agressives també donen bons resultats. La calor pot aportar nous sabors i aromes, com passa amb qualsevol vegetal.

Notícies relacionades

Els brots germinats poden introduir-se de forma fàcil al teu dia a dia, incorporant-los en cremes, sopes, batuts, amanides, entrepans, creps, truites, pastes, arrossos, gaspatxo, torrades… i són excel·lents també com a guarnició.

Més informació a: Brot d'or

Temes:

Alimentació