Successos

Detinguda una dona per estafar diverses víctimes a través dels seus comptes bancaris

  • Els Mossos d’Esquadra calculen que l’arrestada va poder sostreure en total uns 75.000 euros entre l’agost i el setembre

Detinguda una dona per estafar diverses víctimes a través dels seus comptes bancaris

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 45 anys que suplantava la identitat de les seves víctimes per realitzar operacions fraudulentes d’importants sumes de diners a les entitats bancàries. En total, els agents calculen que la dona, a través de transferències, ha pogut apropiar-se de més de 74.000 euros. A l’arrestada se li atribueixen vuit delictes continuats d’estafa i suplantació d’identitat entre l’agost i el setembre no només a Catalunya sinó per tot Espanya. La dona ha sigut posada en llibertat amb càrrecs.

Els Mossos de la unitat de Sarrià-Sant Gervasi han arrestat la sospitosa a Rubí. Els investigadors van començar l’operació després de detectar diversos casos de frau a diversos bancs a l’agost.

Notícies relacionades

La detinguda utilitzava documents nacionals d’identitat que prèviament havia robat i amb ells cometia operacions fraudulents en entitats bancàries, on mostrava la documentació i sol·licitava informació dels comptes.

Per dificultar la seva identificació, la dona no actuava sempre en les mateixes entitats bancàries. Els agents es van alertar al tenir constància d’una transferència de 49.000 euros en una oficina bancària a Albacete. Dies després, se’n va registrar una altra de 15.000 euros a Sant Fruitós del Bages.