Aviació

Pànic per les turbulències en un vol d’Aerolíneas Argentinas que va sortir de Madrid

  • L’Airbus A330 va patir fortes turbulències quan travessava l’oceà Atlàntic i s’acostava al Brasil

Pànic per les turbulències en un vol d’Aerolíneas Argentinas que va sortir de Madrid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un vol d’Aerolíneas Argentinas que va arribar aquesta matinada a la localitat d’Ezeiza  procedent de Madrid va patir fortes turbulències durant el viatge que van causar ferides en 12 passatgers, cap de gravetat. Tres de les persones, no obstant, van ser traslladades a l’hospital.

El vuelo AR 1133 de Aerolíneas Argentinas partió el miércoles a las 20:10 desde el Aeropuerto Adolfo Suárez de Barajas, en Madrid, y aterrizó en el Aeropuerto Ministro Pistarini de Ezeiza a las 4:30 de Buenos Aires.

Segons fonts de l’aerolínia l’Airbus A330 va patir fortes turbulències quan travessava l’oceà Atlàntic i s’acostava al Brasil.

Notícies relacionades

L’avió va patir només danys menors a l’equipament plàstic intern de la cabina com a resultat dels cops d’objectes solts i passatgers contra el mobiliari, però cap fallada que afecti la seva capacitat d’operació. El vol no va patir cap classe de retard i va aterrar a Buenos Aires prop del seu horari previst.

«Aerolíneas Argentinas informa que producte d’una turbulència severa en el vol AR 1133 provinent de Madrid i que va aterrar a l’aeroport d’Ezeiza a les 4.30, es van haver d’atendre nou passatgers amb diferents traumatismes lleus. Aquests van ser donats d’alta per sanitat d’aeroports immediatament. Mentre que tres més van haver de ser traslladats per a un control més exhaustiu», va explicar l’empresa en un comunicat.