Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per a avui, dimarts 18 d’octubre del 2022

Conegui la sort del seu horòscop al llarg del dia d’avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, els diners, la feina i la salut.

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per a avui, dimarts 18 d’octubre del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Conegui la previsió de l’horòscop per a avui, diumenge 16 d’octubre del 2022. Estigui atent al que els astres li tenen reservat. ¿Com li anirà la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿És ara un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resolgui els seus dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

Afloraran en vostè noves inquietuds professionals que el conduiran a intentar ampliar els horitzons. Un amic pot resultar-li de gran ajuda. En la seva vida social aconseguirà l’èxit. 

Taure (20 abril a 20 maig)

Portar a terme la seva feina se li farà avui molt costerut. Tanmateix, els seus èxits seran superiors al previst. Dia propici per passar el seu temps lliure tranquil·lament, disfrutant en plena entesa de la companyia dels seus familiars.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

No abusi de la seva capacitat de persuasió i no forci ningú perquè actuï en contra dels seus desitjos. Hi haurà una mica de tensió familiar, però li serà fàcil dissipar-la. És molt possible que rebi una mala notícia relativa a un amic. Felicitat en l’amor. 

Càncer (21 juny a 22 juliol)

En l’aspecte professional alguna cosa pot no sortir com pensava, però el seu bon estat d’ànim l’ajudarà a acceptar-ho amb la millor disposició. Les relacions amb amics seran bones i en el terreny familiar hi haurà molta comunicació i gran entesa. 

Leo (23 juliol a 22 agost)

Dia especialment propici per a activitats creatives. El seu alt grau d’iniciativa li permetrà satisfactoris i importants avenços a la feina. Pot ser que sorgeixi algun problema amb una persona que aprecia de debò. En el pla sentimental tot resultarà satisfactori.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Pot ser que una indisposició no li permeti portar a terme el que s’havia proposat. Oblidi’s de tot i centri’s a recuperar la seva bona forma. En compensació la sort li somriurà en algun joc d’atzar. 

 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

És molt possible que la seva extroversió el porti a fer comentaris inoportuns en el seu entorn laboral. Procuri mossegar-se la llengua, ja que les seves opinions podrien ser mal rebudes. En el pla familiar el dia serà ric en compensacions.  

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Les seves opinions sobre temes professionals seran precises i molt tingudes en compte. Potser hi ha alguna cosa que hagi de rectificar, per a la qual cosa trobarà cooperació. En el terreny amistós brillarà la comprensió i en el sentimental tot anirà sobre rodes.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Total cooperació en el seu entorn laboral, en un clima d’entesa i harmonia. En el pla sentimental potser sorgeixen desavinences amb la seva parella per motius econòmics. Faci un esforç per comprendre el seu punt de vista i no es tanqui en la seva postura.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Dia de grans èxits al terreny professional, en el qual tot resultarà positiu i amb notables millores econòmiques. La seva eufòria necessitarà una vàlvula d’escapament, però li convindrà ser moderat i fugir dels excessos. En el pla afectiu regnarà la comunicació.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Aconseguirà els seus objectius professionals tot i que amb esforç. Disfrutarà d’un estat d’ànim excel·lent, amb tendència a l’exageració. Relacions afectives bones. Cuidi’s la gola.

Peixos (19 febrer a 20 març)    

En una negociació professional procuri no mostrar les seves cartes abans de temps i deixi’s guiar per la seva intuïció, que l’ajudarà a coronar-la amb èxit. Relació sentimental bona, però no ho doni tot per fet i posi-hi una mica de la seva part.

Temes:

Horòscop