Transport

Ouigo i Renfe s’avancen i treuen a la venda bitllets d’alta velocitat per al 2023

  • Ouigo: com es poden comprar bitllets de tren a 9 euros per viatjar a Madrid, Barcelona i València

  • Ja estan disponibles els bitllets dels trens que uneixen Madrid amb Barcelona, Alacant, Màlaga i Sevilla

Ouigo i Renfe s’avancen i treuen a la venda bitllets d’alta velocitat per al 2023
1
Es llegeix en minuts
EFE

Ouigo, l’operador ferroviari de baix cost de la companyia francesa SNCF, i Renfe han anunciat aquest dilluns la venda de nous bitllets per viatjar en alta velocitat fins al 2023, fet que permet als usuaris comprar amb temps els seus seients.

En concret, Ouigo ha posat a la venda 2,4 milions de nous bitllets per viatjar des de l’11 de desembre fins a l’11 de juny del 2023, segons ha assenyalat en un comunicat.

En total, la companyia ofereix 1,66 milions de places en la línia Madrid-Saragossa-Tarragona-Barcelona, amb 64.134 seients disponibles cada setmana, i 740.000 places en la ruta Madrid-València que estrenarà divendres vinent, 7 d’octubre.

Aquesta nova línia oferirà setmanal 35.630 places, després d’haver ampliat les seves operacions a 5 freqüències (10 trajectes) diàries.

Els trajectes parteixen des de nou euros.

Des de la seva arribada a Espanya el 10 de maig del 2021, Ouigo ja ha transportat més de 2,9 milions de viatgers en la seva única línia operativa fins a la data, entre Madrid i Barcelona. En aquest trajecte, més de 567.000 persones han viatjat des de o fins a Saragossa i més de 92.000 viatgers han pujat o baixat a Tarragona.

Per la seva banda, Renfe ha anunciat també la venda de bitllets de més de 60 serveis de l’AVE per viatjar al llarg de l’any 2023. En concret, ja estan disponibles els bitllets dels trens que uneixen Madrid amb Barcelona, Alacant, Màlaga i Sevilla.

Notícies relacionades

Els bitllets ja es poden adquirir en tots els canals de venda de Renfe.

Així mateix, la companyia ha renovat la seva oferta comercial en els bitllets de l’AVE, Alvia, Euromed i Intercity per oferir als clients més flexibilitat en les tarifes.