Horòscop diari

Horòscop d’avui, dijous 29 de setembre de 2022

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dijous 29 de setembre de 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dijous 29 de setembre del 2022, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal i de parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

No sigui tan dràstic a l’hora de marcar pautes a la feina i no rebutgi opinions alienes només pel fet de ser-ho. Un excés de confiança en vostè mateix pot crear-li contratemps amb familiars i amics. Controli les seves despeses. 

Taure (20 abril a 20 maig)

Si no adopta una postura més positiva és molt possible que avui no surti res d’acord amb els seus desitjos. Miri de sobreposar-se i vegi les coses sota un prisma més optimista. Abusar de la beguda no contribuirà a millorar el seu estat d’ànim.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Trobarà més d’un escull a la feina, que no li serà fàcil superar sense ajuda, ajuda rebuda potser de qui menys s’ho espera. Bones relacions amistoses. L’entorn familiar serà grat i propici a la intimitat. 

Càncer (21 juny a 22 juliol)

La seva susceptibilitat estarà a flor de pell i un excés de nerviosisme podria jugar-li una mala passada a la seva feina. Freqüentar els amics li proporcionarà l’evasió que necessita. A la nit eviti ficar-se al llit massa d’hora, ja que si ho fa li serà difícil agafar el son.

Leo (23 juliol a 22 agost)

És molt possible que avui celebri una important entrevista de feina, en què haurà de fugir de qualsevol tipus d’afectació. En les seves relacions amistoses eludeixi temes polítics o delicats. No faci cas de rumors malintencionats.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Sigui meticulós a la feina i no es deixi dominar per la pressa si vol acabar-la sense contratemps. Bones relacions familiars. Un compromís li impedirà portar a terme el que tenia previst, però no li pesarà.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Haurà de prendre una decisió professional de gran importància, que pot repercutir en el seu futur. Procuri ser més espontani en el tracte amb la seva parella i no oculti els seus sentiments. Cuidi el que menja, ja que hi ha risc d’intoxicacions.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Dosifiqui les seves energies i no es comprometi a més del que pugui o sentirà els efectes de l’estrès. No és moment oportú per fer despeses innecessàries. Tot i que li vingui de gust sortir amb els seus amics dediqui la nit a descansar.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

No cridi l’atenció a ningú del seu entorn laboral sense assegurar-se que ho mereix. Potser no comparteixi l’opinió d’un assessor legal, però no emprengui cap acció legal sense confirmar-la. La seva vida social resultarà molt gratificant.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Procuri eliminar allò superflu a la feina, ja que necessitarà tot el seu temps si vol acabar-la. Si està decidit a invertir triï amb compte l’opció més convenient. Les reunions amb amics faran aflorar el seu bon humor. 

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Potser té dificultats econòmiques en el seu negoci, però serà capaç de superar-les. Es preveu una intensificació en la seva vida social, que pot repercutir de manera positiva en el terreny econòmic. En les seves relacions afectives regnarà la tranquil·litat. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Procuri acceptar de bon grat qualsevol suggeriment que li facin en el seu entorn laboral, encara quan el contrariï. Extremi la seva prudència al conduir. Potser sorgirà un contratemps amb un familiar que no podrà evitar. 

Temes:

Horòscop