Taxa d’alcohol de 0,41 mg/l d’aire expirat

Detingut per conduir begut i a 248 km/h a Maçanet de la Selva (Girona)

L’home ha passat a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners (Barcelona), que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs

Detingut per conduir begut i a 248 km/h a Maçanet de la Selva (Girona)
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a un home de 28 anys per presumptament conduir a 248 quilòmetres per hora i amb una taxa d’alcohol de 0,41 mil·ligrams per litre d’aire expirat a Maçanet de la Selva (Girona).

Els fets han passat durant un patrullatge preventiu de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona per l’autopista AP-7 sud, quan els agents han detectat un turisme que circulava a aquesta velocitat en un tram limitat a 120, informen en un comunicat.

Han pogut aturar el vehicle a la sortida 9 i, al notificar-li la denúncia de velocitat, «han vist que presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques».

Notícies relacionades

Al realitzar-li la prova d’alcoholèmia ha donat un resultat positiu de 0,41 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat, motiu pel qual ha sigut detingut per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Així mateix, l’home ha passat aquest dimecres a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners (Barcelona), que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Temes:

Cotxes