Projecte solidari

EL PERIÓDICO es mou per l’autisme amb una festa al Zoo de Barcelona

  • El diari organitza el dia 2 d’octubre un acte en benefici de l’entitat Aprenem Autisme

EL PERIÓDICO es mou per l’autisme amb una festa al Zoo de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En el marc del seu projecte per ajudar les entitats socials a difondre la seva tasca, EL PERIÓDICO organitza el 2 d’octubre al Zoo de Barcelona una festa solidària en favor d’Aprenem Autisme, una organització que treballa per millorar la vida dels nens i joves amb autisme.

La jornada, que vol ser solidària i divertida alhora, consistirà en un programa d’activitats obertes a tothom que tindran lloc a la plaça de la Dama del Paraigua de 10 a 14.30 hores. Hi ha 5 activitats previstes: un taller de creació de xapes, una sessió de pintura sota el títol ‘Pinta el teu infinit’, un taller anomenat ‘Adivina quin animal és’, un ‘fotocall’ Aprenem Autisme i un fotomaton d’EL PERIÓDICO en què els participants podran emportar-se una portada del diari en la qual ells seran els protagonistes.

La comunitat de lectors d’EL PERIÓDICO podrà beneficiar-se d’un preu especial a les entrades. Els diners que es recaptin aniran directament a Aprenem Autisme per finançar els seus projectes d’inclusió social.

Notícies relacionades

Amb la compra de l’entrada, a més, es rebrà una motxilla dissenyada per a l’ocasió. Les entrades es poden adquirir a la web del Zoo o el mateix dia 2 d’octubre a les taquilles del Zoo. El preu de l’entrada amb promoció és de 12 euros per als adults, i de 8 euros per als nens de 3 a 12 anys.

Aprenem Autisme és una entitat que neix el 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de reivindicar els drets dels seus fills autistes i per defensar una atenció adequada a les seves necessitats. Al llarg d’aquests anys, Aprenem Autisme ha pogut recollir experiències de moltes famílies, avaluar les necessitats de nens i adolescents i estudiar informes científics de referència internacional sobre detecció, diagnòstic i intervenció. Això els ha permès dissenyar serveis i projectes adaptats a les necessitats reals de les persones autistes i la seva família.