Educació a Catalunya

El pare de la nena de Sitges: «Trigarem temps a tornar a pujar-la a un bus escolar»

  • La família de la petita que aquest dilluns va passar set hores ‘oblidada’ a l’autobús escolar que l’havia de portar a l’escola ha presentat denúncia

El curso escolar 2022-2023 se inicia este lunes en la Comunitat Valenciana

El curso escolar 2022-2023 se inicia este lunes en la Comunitat Valenciana / Biel Aliño (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sebastián Esteban, pare de la Lucía, la nena de tres anys oblidada durant set hores a l’autobús escolar que la portava a l’escola, a Sitges, ha explicat en declaracions a TV-3 que la nena va intentar manipular els comandaments de l’autobús per intentar sortir. «Ha sigut una molt mala situació i estem profundament indignats. Podia haver passat alguna cosa molt greu», va assegurar a la televisió pública catalana el pare de la nena, alumna d’I-3 de l’escola Maria Ossó. «A la nit es va mostrar bastant estressada, dient-nos que per què havia estat soleta, com havia pogut passar, per què ningú l’havia obert. Trigarem temps, per nosaltres i per ella, a tornar a pujar-la a un autobús escolar», va prosseguir en la mateixa entrevista Esteban, que assegura també que han presentat una denúncia.

Notícies relacionades

Els fets van passar aquest dilluns, quan la nena no va baixar de l’autobús que l’havia de portar a l’escola i va passar set hores a la cotxera, fins que a les quatre de la tarda el conductor va tornar a pujar al vehicle per recollir els nens i la va trobar. La petita va ser trasllada a l’hospital on van confirmar que estava bé de salut, tot i que espantada.

Les dues monitores que treballen en aquesta línia –gestionada pel Consell Comarcal del Garraf– han sigut apartades de forma cautelar.