Successos

Detectat un cultiu de marihuana a la urbanització Club de Golf de Peralada

Els Mossos van realitzar el passat 15 de setembre una entrada a la vivenda, on van localitzar 778 plantes, a més de 13,4 quilos de cabdells de marihuana i 6.040 euros en efectiu

Detectat un cultiu de marihuana a la urbanització Club de Golf de Peralada

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un cultiu amb 778 plantes de marihuana ha sigut detectat i intervingut en un immoble de la urbanització Club de Golf de Peralada (Girona), on han sigut detinguts els seus dos presumptes responsables, un home i una dona de 59 i 54 anys, respectivament.

Segons informen els Mossos d’Esquadra, la investigació va arrencar a principis de setembre després de tenir coneixement de l’existència d’aquesta plantació a l’interior d’una vivenda.

Els agents van comprovar un elevat consum d’electricitat a l’immoble, que estava connectat de forma fraudulenta a la xarxa general, pràctica habitual en aquest tipus de casos.

Els Mossos van realitzar el passat 15 de setembre una entrada a la vivenda, on van localitzar les 778 plantes, a més de 13,4 quilos de cabdells de marihuana, 6.040 euros en efectiu i fulls de comptabilitat que reflectien les compres de material per al cultiu.

Les diferents estades comptaven amb una infraestructura per afavorir el creixement de les plantes i, entre altres objectes, s’han intervingut des de llums a transformadors, filtres de carbó, ventiladors o aparells d’aire condicionat.

Notícies relacionades

Després de la detenció de l’inquilí de l’immoble, la investigació deixa al descobert que la treballadora de la immobiliària que havia llogat la casa era també presumptament partícip de la plantació, de manera que ha sigut arrestada.

A tots dos se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric i, després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres (Girona), han quedat en llibertat a l’espera de judici.

Temes:

Girona