Investigació oberta

Apartada una treballadora d’una escola bressol d’Avinyonet per presumpte maltractament

Apartada una treballadora d’una escola bressol d’Avinyonet per presumpte maltractament

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

La direcció de l’escola bressol municipal d’Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) ha apartat de la feina una cuidadora per presumpte maltractament els alumnes del centre.

Segons ha avançat ‘El Gerió Digital’, l’alerta la va donar una altra treballadora que va ser testimoni de les suposades agressions, que s’haurien produït durant els mesos d’estiu. Entre aquestes agressions, hi hauria colpejar els nens i nenes, sacsejar-los quan es negaven a dormir o tancar-los en aules quan ploraven.

L’escola bressol, que gestiona la Fundació Petit Reig, la va apartar de la seva feina l’1 de setembre passat i des d’aleshores s’ha reunit amb diverses famílies per informar-los de la situació. No es descarta que alguns pares emprenguin accions legals contra aquesta dona.

Notícies relacionades

De moment, no consten denúncies contra la cuidadora. Després de tenir coneixement dels fets, els Mossos han obert diligències informatives i les han enviat al jutjat.

L’ajuntament espera rebre un informe per part de la Fundació Petit Reig per saber exactament què ha passat i com s’ha gestionat el cas.