Horòscop diari

Horòscop d’avui, dijous 1 de setembre de 2022

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop avui en l’amor, el treball, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dijous 1 de setembre de 2022
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dijous 1 de setembre de 2022, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Guardi els seus documents importants en lloc més segur. Una inversió podria conduir-lo a una situació perillosa. Estudiï-la molt a fons abans de decidir-se. Hi haurà bones notícies i possiblement una cosa per celebrar en l’àmbit familiar.

Taure (20 abril a 20 maig)

Llegeixi la lletra menuda de qualsevol contracte que hagi de firmar si vol evitar sorpreses. Disfruti de la vida social, però no oblidi altres obligacions. Se li presentarà l’ocasió de reprendre una vella amistat.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

A primeres hores del matí la seva irritabilitat podria provocar un enfrontament amb un company de feina. Procuri mantenir la calma i el seu sentit de l’humor. En el pla familiar hi haurà marejol, però d’escassa importància.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Sorgirà una faceta nova en un tema de treball amb què no havia comptat i que haurà de solucionar sense dilació. Un membre de la seva família necessitarà la seva comprensió. Una actitud inflexible seria contraproduent.

Leo (23 juliol a 22 agost)

No es deixi desanimar pel pessimisme d’algun company de feina i no faci concessions si no vol que s’aprofitin de vostè. No és dia favorable per a compres. La sort li podria en algun joc d’atzar.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Somiar despert o la impaciència poden impedir-li aconseguir els resultats professionals que pretén. Presti la màxima atenció a les necessitats d’una persona que estima. La seva parella es mostrarà avui més objectiva que vostè.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Vagi amb compte a la feina per no cometre una equivocació notòria. Se sentirà plenament feliç compartint els seus sentiments amb els seus íntims. A la nit l’amistat brillarà amb llum pròpia.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

No es mostri conformista si vol que es facin realitat les seves aspiracions professionals. El tracte amb un amic requerirà un exquisit tacte. La nit li donarà ocasió de divertir-se. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

No continuï avançant en la seva feina si no veu les coses amb claredat. Avui tindrà molt temps per a l’amor i el descans. El bon humor de la seva parella el farà passar una deliciosa vetllada.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

La seva claredat d’idees l’ajudarà a avançar ferm i segur a la feina. Encara quan certes obligacions familiars li resultaran avorrides se sentirà en pau amb vostè mateix quan les compleixi.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Procuri encaixar amb més aplom les contrarietats de la feina. Se sentirà propens a la irascibilitat i, de no controlar-la, li podria portar disgustos amb els seus companys. Els seus familiars es mostraran pacients amb el seu mal humor, però no n’abusi.  

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Sentir-se excessivament preocupat serà el catalitzador que el farà estudiar a fons un problema professional i arribar a solucions concretes. No faci plans per divertir-se, ja que sorgirà un imprevist que no podrà eludir.

Temes:

Horòscop