Horòscop diari

Horòscop d’avui, dijous 15 de setembre de 2022

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dijous 15 de setembre de 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dijous 15 de setembre del 2022, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal i de parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

En el terreny professional el resultat d’unes gestions superaran amb escreix el que n’esperava. El seu optimisme serà contagiós. Bones relacions afectives, però l’accent estarà posat en la seva vida sentimental, que li proporcionarà una vetllada molt íntima i romàntica.

Taure (20 abril a 20 maig)

Un canvi d’impressions amb els seus col·laboradors pot resultar molt positiu, si no intenta portar la veu cantant. Bon dia per a les compres, ja que sorgiran oportunitats que li convindrà aprofitar. L’amistat li brindarà bons moments.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

No s’obstini a solucionar un problema de treball que no està l’incumbeix. Oblidi-se’n de moment i esperi que les aigües tornin al seu curs. Un excés de confiança amb un amic podria portar-lo a dir una cosa de què es penediria.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Potser li convindria ser més metòdic a la feina i mirar de posar fre a la seva anarquia. També li aniria bé ser més conservador a l’hora de gastar els seus diners. Si fuig dels excessos passarà un dia formidable.

Leo (23 juliol a 22 agost)

La seva ment analítica li prestarà un bon servei en el camp professional. En el terreny personal procuri ser més espontani i deixi aflorar els seus sentiments. Els seus éssers estimats ho agrairan i a vostè el satisfarà sentir-se correspost.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Potser ensopegarà amb la intransigència d’un company o superior. No insisteixi avui en el que li interessa i deixi-ho per a millor ocasió. En el terreny sentimental viurà moments molt romàntics.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

En el pla professional procuri no incloure tantes coses alhora i centri’s en les més importants i urgents. Compte amb la seva vehemència, que pot conduir-lo a fer alguna cosa de què es penediria. Sigui prudent en les seves apostes.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

No permeti que algun comentari desfavorable l’aparti dels seus objectius professionals. Potser rebrà una notícia no gaire bona relativa a una persona que aprecia de debò. No sucumbeixi als seus desitjos d’aïllar-se dels altres.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

En el terreny professional és molt probable que hagi de fer front a noves responsabilitats. La seva bona forma l’ajudarà a superar els obstacles que trobi pel camí. Hauria de pensar a dosificar la seva vida social i dedicar més temps a la família.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Miri de no ser tan inflexible amb els altres i amb vostè mateix. Exigir-se massa pot conduir-lo a un esgotament nerviós. Procuri distreure’s, tot i que no s’hi senti predisposat. Al final de la jornada se n’alegrarà.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Haurà de fer esforços per concentrar-se en el feina, però una vegada ho aconsegueixi els seus èxits seran notables. En els plans sentimental i familiar el dia li oferirà bons moments. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Procuri escapolir-se de compromisos econòmics que podrien perjudicar-lo. Rebrà bones notícies a través d’una trucada. Grates relacions amistoses i familiars. En el terreny sentimental necessitarà fer algunes concessions.

Temes:

Horòscop