Horòscop diari

Horòscop d’avui, dilluns 5 de setembre de 2022

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop avui en l’amor, el treball, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dilluns 5 de setembre de 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dilluns 5 setembre de 2022, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o el de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Bon dia per practicar algun esport i donar sortida al seu excés d’energia. Avui hauria de prestar especial atenció al seu aspecte personal. Intensa vida social, en què no passarà desapercebut. Relacions afectives grates.

Taure (20 abril a 20 maig)

La seva habilitat es posarà de manifest. Possibilitat que li arribin visitants de molt lluny, que li causaran més d’un problema. En el pla sentimental hi haurà tensions provocades pel seu mal humor.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

No doni crèdit a un comentari desfavorable sobre una persona en qui confia. Prengui precaucions, però asseguri’s abans de formar-se una opinió. En els jocs d’atzar sigui moderat en les apostes o podria penedir-se’n.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Possibilitat que li arribi una mala notícia, que pot apagar el seu bon humor. Miri de sobreposar-se i procuri distreure’s. En el seu entorn familiar trobarà suport i l’ambient adequat per a això. 

Leo (23 juliol a 22 agost)

Procuri dominar la seva irascibilitat o podria malmetre un dia que s’anuncia prometedor. Potser un amic el sorprengui amb un obsequi. En el pla sentimental hi pot haver diferències d’opinió, però prevaldrà l’harmonia.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Li costarà feina arribar a un acord amb la seva família sobre una cosa que els incumbeix a tots, però podrà convèncer-los. En la seva vida social mantingui les orelles ben obertes i prengui bona nota d’una important informació relacionada amb la seva professió.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Una trobada fortuïta serà la clau que li obri moltes portes al terreny professional. Alts i baixos molt marcats en les seves relacions amistoses i bonança familiar i sentimental. Vida social en cotes altes.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Les seves relacions sentimentals milloren i es refermen, però haurà de fer concessions. Les activitats en grup es veuran afavorides, ja que avui el seu carisma brillarà amb llum pròpia. Perspectives d’un viatge a curt termini. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

No sigui tan exigent amb vostè mateix i doni’s un respir que li permeti relaxar-se i descansar. El clima familiar serà excel·lent. Accepti de bon grat les iniciatives de la seva parella. Passarà un dia excel·lent.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

El seu humor serà molt bo i la seva energia serà per sobre de l’habitual. Podrà posar al dia assumptes personals que té pendents i encara li sobrarà temps per fer el que desitgi. Acceptar una invitació li donarà oportunitat d’ampliar el cercle d’amistats.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Miri de ser més mesurat en les seves despeses a l’hora de divertir-se. Si es deixa portar pels seus impulsos avui podria dilapidar els seus diners. Clima familiar amb tensions provocades per la seva actitud. És molt possible que rebi bones notícies. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Les relacions familiars seran excel·lents i amb un alt grau de comunicació. En la seva vida social la tendència a l’exageració pot conduir-lo, si no la controla, a situacions vergonyants. Miri bé on posa els peus, ja que hi ha risc de caigudes.

Temes:

Horòscop