Pedres d’11 centímetres

Una nena ferida i destrosses en cotxes i teulades per una calamarsada a Girona

Una nena ferida i destrosses en cotxes i teulades per una calamarsada a Girona

ACN / Elisabet Don

1
Es llegeix en minuts

Una nena ha resultat ferida de consideració i nombrosos vehicles, teulades i mobiliari urbà han patit importants danys com a conseqüència d’un intensa calamarsada caiguda aquest vespre a la Bisbal d’Empordà (Girona).

Segons han informat els serveis d’emergència, pedra de més de 10 centímetres de diàmetre ha caigut amb gran intensitat durant uns quants minuts en aquesta localitat, al voltant de les 19.30 hores.

La mida inusual d’aquesta pedra i la violència de la tempesta ha fet que algunes persones resultessin ferides, entre les quals una nena que ha sigut traslladada a l’hospital Trueta de Girona.

Notícies relacionades

Així mateix, els vidres de nombrosos vehicles han quedat destrossats i també han patit importants danys teulades i finestres d’alguns immobles.

La calamarsada també ha trencat vidres de cotxes i teulades de cases al Pla de l’Estany i el Baix Empordà. La tempesta ha generat desperfectes en cotxes i cases. En alguns casos, la pedra han trencat les teules i això ha provocat que l’aigua entrés en algunes vivendes.