Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, dilluns 29 d’agost de 2022

Conegui la sort del seu horòscop al llarg del dia d’avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, els diners, la feina i la salut.

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, dilluns 29 d’agost de 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Conegui la previsió de l’horòscop per avui, dilluns 29 d’agost de 2022. Estigui atent al que els astres tenen reservat per a vostè. ¿Com anirà la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿És ara un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resolgui els seus dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

Un objecte pel qual té marcada predilecció podria extraviar-se si no hi posa l’atenció necessària. Si va de compres miri de ser molt selectiu. Compte amb les concessions que faci, perquè podria establir precedents de què es penediria.

Taure (20 abril a 20 maig)

Dia de gran activitat, en el qual tindrà temps per avançar el seu treball. En moltes ocasions s’expressarà amb total claredat, però en una situació determinada no trobarà les paraules adequades. Núvols i clarianes en les seves relacions afectives.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Una situació familiar podria acabar amb la seva paciència. Tregui profit de la seva inspiració, ja que els seus projectes creatius trobaran via lliure. A la nit els seus amics li donaran ocasió de passar-s’ho genial.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Anticipi’s als altres i miri de portar la iniciativa. Concentri’s després en els seus assumptes familiars, procurant demostrar en tot moment la màxima consideració. En el pla amistós intenti no fer gaires concessions. A la nit s’ho passarà millor si la dedica per complet a la seva parella.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Si practica algun esport s’adonarà que el seu estat físic no passa per gaire bon moment. Serà una encertada decisió pensar a cuidar-se més. Si és fumador potser decidirà deixar l’hàbit o, almenys, espaiar-ne la freqüència.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

La seva creativitat i sentit artístic estaran en un excel·lent moment i es manifestaran en tot el que faci. Algú que li interessa de manera molt especial li demostrarà el carinyo i admiració que sent per vostè.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

A través d’activitats creatives i de les seves aficions aconseguirà la serenitat d’ànim que precisa. Per molt que s’hi entossudeixi no trobarà la col·laboració que busca, sobretot en l’ambient familiar. Procuri no gastar més diners del que pot. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

La seva capacitat de persuasió estarà en un punt molt alt i és possible que aconsegueixi èxits amb què no s’hagués atrevit a comptar. Un projecte de viatge pot tenir modificacions o fins i tot cancel·lar-se. Clima afectiu immillorable. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

No es deixi temptar per atractius horitzons que desconeix i en els quals corre el risc de patir més d’una contrarietat. El seu carisma personal i el seu tarannà lluitador aconseguiran impressionar els altres. Tanmateix, el sentit comú de la seva parella estarà molt per sobre del de vostè.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Un rumor podria resultar certament alarmant, però procuri assegurar-se dels fets abans de preocupar-se indegudament. Avui família i amistat combinaran perfectament. Procuri no acaparar l’atenció dels altres.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Esdeveniments que sobrevindran avui seran de gran ajuda per a la seva trajectòria professional. Dia favorable per a relacions socials, en les quals destacaran les facetes més positives de la seva personalitat. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Un malalt li agrairà molt la seva visita. Dia poc propici per als jocs d’atzar. Cuidi molt el seu aspecte personal, que avui serà factor important. Les activitats casolanes es veuran afavorides.

Temes:

Horòscop