Accident

Un home de 64 anys mor al caure des d’un accés a una cala de Santa Cristina d’Aro

La víctima s’ha precipitat uns 20 metres i els serveis d’emergència no l’han pogut reanimar

Un home de 64 anys mor al caure des d’un accés a una cala de Santa Cristina d’Aro
1
Es llegeix en minuts
ACN

Un home de 64 anys ha mort aquest diumenge al caure per un camí d’accés a la cala del senyor Ramon, al terme municipal de Santa Cristina de Aro (Baix Empordà).

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’accident a les 14.47 hores i han activat un helicòpter de rescat amb personal del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i tres dotacions terrestres, així com un helicòpter amb personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima s’ha precipitat uns 20 metres i els serveis mèdics no l’han pogut reanimar malgrat intentar-ho durant uns 10 minuts.

El difunt és un veí de Badalona a qui acompanyava un menor, que ha resultat il·lès.

Rescat a Camprodon

Paral·lelament, els Bombers han informat del rescat, aquest diumenge a Camprodon (Ripollès), d’un home amb problemes de salut que feia temps que vivia en una tenda de campanya.

Notícies relacionades

L’han trobat uns excursionistes que caminaven pel pla d’en Plata cap a les 10.45 hores. A les 11.13 hores, efectius dels GRAE han arribat amb helicòpter i han traslladat el ferit fins a Olot, on l’esperava una ambulància del SEM que l’ha portat a l’hospital de la capital de la Garrotxa.

L’home, de 39 anys, és veí de Calonge (Baix Empordà).

Temes:

Ofegats