D’uns 50 anys

Un home mor ofegat a la platja de la Barceloneta

  • L’incident té lloc dos dies després de l’ofegament de tres homes a Salou

Un home mor ofegat a la platja de la Barceloneta

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un home d’uns 50 anys ha mort ofegat aquest dissabte al matí a la platja de la Barceloneta de Barcelona. La víctima ha pogut ser rescatada amb vida i ha sigut traslladada en estat crític a l’Hospital del Mar, on ha acabat morint poc després, segons fonts policials.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l’avís de l’ofegament cap a les 08.55 hores del matí i ha enviat una ambulància al lloc dels fets, al costat de l’anomenat Espigó del Gas. Ha sigut auxiliat en primer lloc pels mateixos socorristes que han participat en el rescat i, en segon lloc, pels treballadors del SEM. Aquesta intervenció dels equips sanitaris ha permès traslladar-lo encara amb vida a l’esmentat hospital. Tanmateix, ha acabat morint malgrat tots els esforços aquest mateix matí. L’home no portava documentació.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació, però segons les fonts consultades no consta res estrany sobre el succés i no es contempla cap hipòtesi criminal en l’ofegament, que es tracta com un accident.

Aquest ofegament s’ha produït dos dies després de l’incident de Salou en el qual van perdre la vida tres homes. Es tractava d’un pare, d’un fill i d’un tercer adult. Els dos homes de més edat van morir a la platja però el menor, de 15 anys d’edat, va ser rescatat i traslladat en estat crític a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on també va acabar morint 24 hores després, ahir divendres.