Recerca desactivada

Troben a Portugal un nen de cinc anys segrestat per la seva mare a Barcelona

  • El pare va contractar un servei de detectius privats que van trobar la mare dimarts passat a Portugal i ho va notificar a la policia portuguesa

Troben a Portugal un nen de cinc anys segrestat per la seva mare a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Portuguesa va trobar dimarts passat al país un menor de cinc anys desaparegut el 6 de maig a Barcelona, després que la seva mare, d’origen portuguès, presumptament se l’emportés.

Segons ha explicat aquest dimarts el president de l’associació SOS Desapareguts, Joaquin Amills, a Europa Press, els pares tenien la custòdia compartida, així que, quan la mare va desaparèixer amb el menor, el pare en va denunciar la desaparició.

Després de registrar el domicili de la dona i no trobar-los, es va iniciar una investigació junt amb el Jutjat d’Instrucció 23 i els agents van constatar que «el més segur era que la dona hagués marxat a Portugal», ja que allà hi té família.

Notícies relacionades

El jutjat «va trigar» a emetre una euroordre de recerca i captura, així que el pare va contractar un servei de detectius privats que van trobar la mare dimarts passat a Portugal i ho va notificar a la policia portuguesa.

Així doncs, els agents van detenir la dona i van entregar el nen als serveis socials portuguesos, que encara no està amb el seu pare, segons apunta Amills.