Migració

Dos anys i mig de presó a 13 migrants pel salt de la tanca de Melilla

L’advocat defensor assenyala que van ser acusats de constitució de banda criminal per organitzar emigració clandestina, violència contra les forces públiques, desobediència i aglomeració armada, entre altres delictes

Dos anys i mig de presó a 13 migrants pel salt de la tanca de Melilla

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El Tribunal d’Apel·lació de Nador, al nord-est del Marroc, va condemnar aquest dimecres a dos anys i mig de presó tretze emigrants, majoritàriament sudanesos, pel salt massiu a la tanca de la ciutat espanyola de Melilla el 24 de juny passat, que va causar la mort de 23 persones.

Notícies relacionades

Segons va informar a Efe l’advocat defensor, Mbarek Buirek, els tretze emigrants van ser acusats de constitució de banda criminal per organitzar emigració clandestina, violència contra les forces públiques, desobediència i aglomeració armada, entre altres delictes.

Els tretze emigrants formen part d’un grup de 28 acusats que compareixen davant del mateix tribunal. El cas del segon grup (compost per 15 emigrants) ha sigut posposat fins al pròxim 7 de setembre per convocar-hi agents marroquins que van ser ferits durant aquests fets i que havien presentat denúncies davant la justícia.