Nou tipus d’agressió

Identificat l’autor d’una punxada en una discoteca de La Ràpita

Identificat l’autor d’una punxada en una discoteca de La Ràpita

Feed

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen una punxada a una jove en una discoteca de La Ràpita (Tarragona) dissabte a la matinada, i el presumpte autor dels fets va ser identificat per la víctima.

La víctima, una jove de 24 anys i veïna de Castelló, ballava a la pista amb un grup d’amigues en un local d’oci nocturn de La Ràpita (Montsià) quan va notar una punxada a la cama. Després d’alertar la seguretat del local, la noia ho va denunciar a la Policia Local.

La víctima va explicar que havia vist la persona que presumptament li havia fet la punxada, un home que els agents municipals van identificar. Una vegada activat el protocol per a aquests casos, es va traslladar la jove a l’Hospital Virgen de la Cinta de Tortosa.

Notícies relacionades

La noia no va perdre el coneixement ni va notar cap malestar i les analítiques no van detectar cap substància ni droga. La policia catalana ha detallat que la víctima, de 24 anys, no va tenir cap símptoma físic i l’analítica tampoc no va detectar cap substància.

La unitat d’investigació d’Amposta dels Mossos d’Esquadra té encara oberta la investigació, pendents de completar-ne totes les diligències.