Sentit Girona

Col·lapse a l’AP-7 per l’accident mortal d’un camió a Fogars de la Selva

El vehicle ha bolcat, el conductor ha mort i s’han produït 20 quilòmetres de cues

Un altre sinistre en aquesta autopista a l’altura de Martorell genera retencions de 17,5 quilòmetres

Col·lapse a l’AP-7 per l’accident mortal d’un camió a Fogars de la Selva
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conductor d’un camió ha mort aquest dilluns després que el vehicle bolqués a la via AP-7 al seu pas per Fogars de la Selva (Girona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) en un comunicat. L’accident està causant retencions de més de 20 quilòmetres a l’autopista i també a la C-35, per on s’ha desviat part del trànsit.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís de l’accident a les 6.34 hores d’aquest dilluns i, fins al lloc dels fets, s’han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, un helicòpter medicalitzat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un camioner ha mort després de bolcar el vehicle al passar frec a frec d’un altre vehicle pesant. La víctima respon a les inicials J .N. G., tenia 57 anys i era veí de Múrcia.

A causa de l’accident, l’AP-7 presenta 20 quilòmetres de cues en sentit Girona, i l’autopista està tallada a Fogars de la Selva. Es fan desviacions cap a la carretera C-35 per la sortida de Sant Celoni (Barcelona).

A la mateixa AP-7, a l’altura de Martorell, tres persones han resultat ferides de diversa consideració al xocar sis turismes, en un accident que ha obligat a tallar dos carrils de l’autopista en sentit Tarragona i està originant retencions de fins a 17,5 quilòmetres des de Sant Cugat. Tres persones han resultat ferides de diversa consideració, tot i que cap de greu.

Notícies relacionades

Ja són 103 les persones mortes en accidents de trànsit a les vies interurbanes de Catalunya des de principis d’any, segons el balanç provisional del SCT.

Tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat han acudit al lloc de l’accident.