Agost

L’AP-7 acumula 35 km de cues en un dissabte al matí de trànsit complicat

  • Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), ara mateix també hi ha altres incidències, com els 5,5 km de retencions en la N-II a la Jonquera i els dos quilòmetres en la C-63 a Lloret de Mar

L’AP-7 acumula 35 km de cues en un dissabte al matí de trànsit complicat
1
Es llegeix en minuts

Més de 35 quilòmetres de cues a l’AP-7 a les 12 del migdia auguren un dissabte de trànsit complicat. Les carreteres catalanes s’han omplert de cotxes aquest primer cap de setmana d’agost en una nova operació sortida que per a molts marca l’inici de les vacances.

Notícies relacionades

Amb 17 quilòmetres de circulació lenta i retencions entre Castellví de Rosanes i Sant Cugat del Vallès en direcció Tarragona i 13 quilòmetres de congestió entre la Roca del Vallès i Mollet en direcció Girona, l’AP-7 ha tornat a ser l’artèria amb més dificultats a les carreteres catalanes. D’altra banda, un accident a Mont-roig del Camp ha provocat aquest matí diversos quilòmetres de retenció també a l’AP-7, en direcció Castelló de la Plana, que se suma als quilòmetres de retenció a Maçanet de la Selva i a la Jonquera.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), també hi ha ara mateix altres incidències, com els 5,5 quilòmetres de retencions en la N-II a la Jonquera o els dos quilòmetres en la C-63 a Lloret de Mar.

Temes:

AP-7