Nicole Shbahan

Elon Musk nega una aventura amorosa amb la dona de cofundador de Google

‘The Wall Street Journal’ va afirmar que aquesta aventura va precipitar el seu divorci amb Serguei Brin

Elon Musk nega una aventura amorosa amb lesposa del cofundador de Google.

1
Es llegeix en minuts

El magnat Elon Musk ha negat haver tingut una aventura amorosa amb Nicole Shbahan, la que va ser dona del cofundador de Google Serguei Brin, i que aquesta relació hagués precipitat el divorci entre tots dos, tal com va informar el diari ‘The Wall Street Journal’.

A través Twitter i en resposta a una pregunta feta a la mateixa xarxa social i que comentava la informació publicada pel diari, Musk va dir: «Serguei i jo som amics i vam estar junts en una festa ahir a la nit». «Només he vist la Nicole dues vegades en tres anys, totes dues amb moltes altres persones al voltant. Res romàntic», va dir.

Segons el ‘The Wall Street Journal’, que esmentava persones coneixedores de l’assumpte, l’embolic amorós entre Musk i Shbahan va posar fi a la llarga amistat que el líder de Tesla mantenia amb el cofundador de Google.

El diari recorda que Musk, considerada la persona més rica del planeta i Brin, la vuitena, amb fortunes multimilionàries, va reconèixer que durant anys va visitar habitualment Brin a la seva casa de Silicon Valley (Califòrnia).

Amistat, tensions i divorci

Una amistat que es va estendre als negocis, quan durant la crisi econòmica del 2008 Brin va aportar uns 500.000 dòlars a Tesla, quan la companyia de vehicles elèctrics de luxe intentava augmentar la seva producció.

Notícies relacionades

Segons les fonts esmentades pel ‘The Wall Street Journal’, les tensions entre els dos magnats han augmentat en els últims mesos, fins al punt que Brin ha ordenat als seus assessors financers que venguin les seves inversions personals en les empreses de Musk.

Els documents judicials del divorci, presentats el gener passat, esmenten «diferències irreconciliables» entre la parella com el motiu de la separació. Sempre d’acord amb el diari, Brin i Shbahan feia un any que estaven separats, però vivint junts quan va tenir lloc la presumpte aventura, a principis de desembre.