Cocaïna i opiacis

Detingut un conductor drogat de VTC per abusar d’una passatgera a Madrid

  • La dona va obrir la porta del cotxe i va baixar en marxa davant l’actitud del treballador

jcarbo45204810 taxi vtc uber180926144819

jcarbo45204810 taxi vtc uber180926144819 / Tamara Rozas

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Municipal de Madrid ha detingut un conductor d’un vehicle VTC (vehicle de lloguer amb conductor) com a presumpte autor d’abusos sexuals a una passatgera, que va haver de baixar del cotxe en marxa, mentre l’home conduïa sota els efectes de la cocaïna i opiacis.

Els fets van passar aquest dijous als carrers de la capital, on diversos testimonis van poder veure una dona demanant auxili des de l’interior d’un vehicle VTC, han informat a EFE fonts del cos local.

Segons va manifestar la víctima, el conductor del cotxe li havia fet tocaments des del seu seient, tot mentre conduïa.

La dona va obrir la porta del cotxe i va baixar en marxa davant l’actitud del treballador.

Diversos agents de la Unitat Integral del Districte de Retiro es van desplaçar fins al lloc, on la víctima els va explicar que havia sigut víctima d’abusos i va aportar dades per localitzar el conductor.

Notícies relacionades

Poc després el cotxe va ser interceptat pels policies. Els agents de la Policia Judicial de Trànsit van fer al conductor un test de drogues, que va resultar positiu en cocaïna i opiacis.

Davant la gravetat dels fets, va ser detingut per un delicte d’abús sexual i un altre de conducció sota els efectes de substàncies estupefaents, i va passar a disposició de la Policia Nacional.

Temes:

Madrid