Robatoris

Cau un lladre de síndries després de vigilar amb drons les collites de Cullera, València

L’home, de 70 anys, en portava 350 quilos al seu cotxe

Cau un lladre de síndries després de vigilar amb drons les collites de Cullera, València

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El dispositiu policial que habitualment munta la policia local de Cullera durant les campanyes agrícoles ofereix resultats tangibles gràcies a la col·laboració ciutadana i a l’ajuda de les imatges que faciliten els drons.

Un ciutadà de 70 anys de Tavernes de la Valldigna va ser agafat pels agents quan transportava més de 350 quilos de síndries al seu vehicle.

L’operatiu, en el qual participen juntament la Policia local i la Guàrdia civil, va atendre l’alerta aixecada per un veí i va acabar amb la detenció del presumpte autor del furt. L’avís es va rebre a les set del matí a la seu de la policia local. Dues patrulles es van personar al Cami Reial, i van procedir a la identificació d’una persona a la qual es va requerir que expliqués la procedència dels nombrosos melons que havia carregat al seu vehicle.

Notícies relacionades

Després de la identificació la policia local va procedir a retenir els productes presumptament robats així com aixecar acta pel robatori.

Els preus elevats que a causa de la crisi estan adquirint al mercat tant les síndries com els melons està fent que la vigilància per part de la policia local als camps del terme municipal s’incrementi en les últimes dates a la recerca de gent que intenta fer negoci amb l’aliè. En les tasques de vigilància la policia local de Cullera compta amb una unitat dron que serveix de suport per a la vigilància dels camps així com per detectar persones estranyes.

Temes:

València