Missatge a Twitter

L’advocada de Paula Bonet xifra en quatre les víctimes del jove acusat d’assetjar-la

  • Després del judici celebrat divendres a porta tancada per les repetides amenaces i assetjament als quals V.G.T. va sotmetre la pintora i il·lustradora, més dones s’han posat en contacte amb ella

L’advocada de Paula Bonet xifra en quatre les víctimes del jove acusat d’assetjar-la

M.G

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’advocada de l’artista Paula Bonet, Carla Vall, assegura que ja són quatre en total les dones que s’han posat en contacte amb ella per denunciar que també han sigut víctimes del mateix jove acusat d’assetjar l’artista de Vila-real (Castelló).

En un missatge al seu compte de Twitter, l’advocada explica que, a més de Paula Bonet, hi ha tres dones més suposadament víctimes de l’assetjament de V.G.T..

L’advocada ja va revelar divendres que el jove acusat d’amenaçar i coaccionar continuadament l’artista Paula Bonet tenia una segona causa oberta per assetjament contra una altra dona per fets molt similars.

Després del judici celebrat divendres a porta tancada a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per les repetides amenaces i assetjament als quals V.G.T. va sotmetre la pintora i il·lustradora, Carla Vall ha assegurat que dues dones més s’han posat en contacte amb ella per informar que havien sigut víctimes del jove.

Una d’aquestes quatre dones que denuncien assetjament, la fotògrafa Lídia Vives, ha denunciat al seu compte de Twitter l’experiència que va viure.

«L’assetjador de Paula és algú amb aquest tipus d’actitud recurrent cap a més dones. No és un cas aïllat i és molt important saber això. És algú que segueix un patró. Això significa que repetirà aquest comportament i que, si es veu impune, anirà a més. Espero que el/la jutge tingui això molt present», assegura aquesta fotògrafa, que titlla el jove de «pertorbat obsessiu» i desitja que el «tanquin».

Aquesta jove ha penjat al seu compte d’aquesta xarxa social captures de pantalla de diverses xarxes socials en les quals V.G.T. li envia missatges «agressius i inquietants», tot i que aclareix que el seu cas no té «punt de comparació» amb el de Paula Bonet, perquè no va arribar a verbalitzar amenaces directes.

Notícies relacionades

En el cas de Paula Bonet, la Fiscalia demana per a V.G.T. tres anys de presó i una multa pels delictes de coaccions i amenaces, així com una multa de 4.800 euros per un delicte continuat de trencament de mesura cautelar.

L’acusació particular, per la seva banda, demana un total de quatre anys de presó pels dos mateixos delictes amb una multa de 8.640 per saltar-se repetidament les ordres d’allunyament contra la víctima.