Trobada dimarts vinent

Els reptes de la generació sènior, a debat

  • Una taula rodona analitza les oportunitats que genera l’economia ‘silver’ i, alhora, les noves necessitats socials i sanitàries d’aquest col·lectiu cada vegada més nombrós

  • Serà dimarts vinent a les 10.00 hores a la Torre Mapfre de Barcelona i els lectors que hi estiguin interessats poden aconseguir invitacions per assistir-hi

Els reptes de la generació sènior, a debat
1
Es llegeix en minuts

L’increment de l’esperança de vida està generant un canvi demogràfic i es calcula que, a Europa, una de cada quatre persones serà més gran de 65 anys el 2050. I això implica una oportunitat per configurar l’anomenada economia ‘silver’ entorn d’una jubilació activa i saludable. Però també tota una sèrie de reptes per garantir un envelliment digne i equitatiu, en especial en situacions de dependència.

Per analitzar aquestes oportunitats i reptes, El PERIÓDICO i Mapfre organitzen dimarts vinent la taula rodona ‘Generació sènior, solucions per a un futur ple’.

Serà a les 10.00 hores a la Torre Mapfre i hi participaran Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Joaquín de los Reyes, director de Desenvolupament de Negoci de Grans Ciutats de Mapfre España; Natàlia Bundó, directora de Pensium teGuía; Manel Vates, responsable regional de Catalunya del Grupo Amavir; i Pere Solanellas, director general de la fundació Asisted.

Per a totes aquelles persones que estiguin interessades a assistir-hi, en poden adquirir una invitació enviant un correu electrònic a jpons@elperiodico.com.