HORÒSCOP DIARI

Horòscop del dimarts 7 de juny: amor, salut, diners i amistat segons el teu signe del zodíac

Aquesta és la predicció sobre el que t’ofereixen els astres per a aquest dia

Horòscop del dimarts 7 de juny: amor, salut, diners i amistat segons el teu signe del zodíac
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Assabenta’t del que t’ofereix la teva jornada consultant l’horòscop d’avui dimarts, 7 de juny del 2022. Podràs llegir la predicció per a tots els signes del zodíac: Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

Àries (21 març a 19 abril)

Dia molt favorable en l’àmbit professional i en l’econòmic. En el pla afectiu, en canvi, les coses empitjoraran si et mostres rancorós. Vida sentimental rica en bons moments. 

Taure (20 abril a 20 maig)

Dia positiu a la feina, però ves amb compte perquè hi ha el risc que al final de la jornada sorgeixi un contratemps seriós. En la vida familiar no claudiquis i mantén-te ferm.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Aprofita la teva bona ratxa en els negocis i assegura’t el teu futur. Vida familiar i sentimental plenament satisfactòries. Possibilitat que un amic causi alguna complicació. 

Càncer (21 juny a 22 juliol)

El dia començarà amb mals auspicis en l’àmbit laboral i l’econòmic, però no et desesperis. En els plans amistós i sentimental els alts i baixos seran constants. No et mostris tan suspicaç. 

Leo (23 juliol a 22 agost)

A la feina n’hi haurà una de freda i una de calenta, i hi predominarà la incertesa. Gaudiràs d’un molt bon estat d’ànim i veuràs la part bona de tot. Clima familiar grat. 

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Si saps nedar i guardar la roba, aconseguiràs amb escreix els teus objectius professionals. En les teves relacions amistoses mantén la boca tancada. Bona entesa familiar i sentimental. 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Dia molt favorable en l’aspecte laboral si ets acurat a la feina. En el terreny afectiu pots patir un contratemps provocat per l’enveja d’un pròxim. Dona importància el teu descans. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Tindràs problemes per agafar el ritme a la feina. En les teves relacions amistoses no creguis que ets l’únic que té raó. Normalitat en la teva vida familiar i sentimental. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Dia molt positiu a la feina, en el qual et sorprendràs dels teus progressos. En qüestions econòmiques no et precipitis. Si ets més obert, milloraran les teves relacions afectives. 

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Hi pot haver alts i baixos a la feina, però la teva trajectòria presenta signe ascendent. En el terreny amistós hi pot haver alguna petita fricció. Molta compenetració en la teva vida familiar. 

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

No segueixis endavant a la feina sense estar segur del terreny que trepitges. És millor retrocedir i rectificar. En les teves relacions familiars hi haurà diferents criteris, difícils de conciliar. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Un grau alt d’iniciativa et permetrà eixamplar el teu horitzó laboral. Trobaràs plena col·laboració en familiars i amics. Es preveu un viatge a curt termini, ple de diversió. 

Temes:

Horòscop