Canícula

El bus urbà de Mollet serà gratuït durant l’onada de calor

També s’avança l’obertura de les fonts lúdiques i la piscina de Ca n’Arimon per refrescar-se de les altes temperatures

El bus urbà de Mollet serà gratuït durant l’onada de calor

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El bus urbà de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) és des d’ahir gratuït per a tota la ciutadania i ho continuarà sent fins aquest dissabte 18 de juny, quan està previst que comenci a remetre l’onada de calor que ataca Catalunya. L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha adoptat aquesta mesura excepcional amb l’objectiu de facilitar a la població una alternativa de mobilitat gratuïta, que estarà vigent entre les 11.00 hores i les 18.00 hores.

Davant l’episodi d’altes temperatures que s’està vivint, el consistori ha anat un pas més enllà i també ha decidit avançar les dates d’obertura de les fonts lúdiques i de la piscina de Ca n’Arimon. D’aquesta manera, les fonts de la rambla Balmes, el parc dels Colors i la Dona d’Aigua entraran en funcionament demà mateix, mentre que les fonts ornamentals situades al parc de les Pruneres es posaran en marxa el 2 de juliol, una vegada s'acabin els treballs de manteniment i seguretat de les instal·lacions. Per la seva banda, la piscina de Ca n’Arimon obrirà aquest dissabte, s’avançarà una setmana a la data prevista d’obertura.

Notícies relacionades

L’alcaldessa, Mireia Dionisio, ha explicat: «Hem pres aquestes mesures per ajudar la ciutadania, sobretot les persones més vulnerables, com nens i gent gran, a combatre les conseqüències de les altes temperatures que estem vivint aquests dies».

Dionisio ha afegit que «de segur que la gratuïtat del bus urbà afavorirà desplaçaments més còmodes a la ciutadania durant les hores de més calor i l’obertura de les fonts i la piscina permetrà que les persones es puguin refrescar i, així, suportar una mica millor l’onada de calor».