Església catòlica

El Defensor del Poble crearà una oficina d’atenció a les víctimes d’abusos de l’Església

Ángel Gabilondo habilitarà una bústia electrònica a la pàgina web de la institució per rebre informació sobre aquesta matèria

El Defensor del Poble crearà una oficina d’atenció a les víctimes d’abusos de l’Església
1
Es llegeix en minuts

El Defensor del Poble, Ángel Gabilondo, està articulant una oficina d’atenció a les víctimes d’abusos de l’Església i habilitarà una bústia electrònica a la pàgina web de la institució per rebre informació sobre aquesta matèria, segons han confirmat fonts de la institució.

L’oficina estarà ubicada a Madrid, però fora de l’edifici del Defensor per garantir la privacitat. De fet, ja s’hauria llogat un local a la capital.

Notícies relacionades

La comissió que prepara el Defensor comptarà amb 10 persones assalariades a temps complet per atendre les víctimes que conformaran un grup de treball, i també hi haurà un altre grup assessor d’entre 15 i 20 experts de diferents àmbits que analitzaran tota la informació i prepararan un informe final sobre la realitat de la situació que elevaran al Congrés.

En qualsevol cas, segons la informació avançada per ‘El País’, el nombre d’integrants serà flexible en funció de les necessitats de cada moment.