#MorfeodespiertaporLaPalma

Juesas demana que torni El Sueño de Morfeo: «Volem veure’ls junts a l’escenari»

Anima Raquel del Rosario, David Feito i Juan Luis Suárez, els tres components del grup, a «ajuntar-se per una bona causa»

1
Es llegeix en minuts

El cantant i compositor d’Oviedo Fran Juesas se suma al Gran Repte Solidari impulsat per Editorial Prensa Ibérica, el grup empresarial propietari d’EL PERIÓDICO, i Endesa Music Lovers per reunir de nou els components d’El Sueño de Morfeo en un gran concert en benefici de l’illa de La Palma, a les Canàries, i per recolzar els seus habitants en els seus esforços per superar les seqüeles de l’erupció del volcà de Cumbre Vieja. Juesas anima Raquel del Rosario, David Feito i Juan Luis Suárez, els tres components del grup, a «ajuntar-se per una bona causa», es declara fan de la seva música i assegura que els seus seguidors estan desitjant «veure’ls a sobre d’un escenari cantant junts».

Juesas, que està immers aquests dies en la promoció del seu nou disc, ‘El resto del camino’, reconeix el mèrit d’El Sueño de Morfeo, que «va aconseguir una gesta molt difícil: que des d’una província tan petita com Astúries se’ls reconegués fora».

Notícies relacionades

La banda asturiana, destaca Juesas, va saber «portar fora l’arrel d’Astúries» i barrejar-la amb «el power pop, sons de gaites, sons d’instruments tradicionals... El que han fet té moltíssima importància».

El músic d’Oviedo se suma a la campanya perquè torni El Sueño de Morfeo amb un vídeo que des d’avui es difondrà a través de les xarxes socials i que tanca amb la seva particular versió d’un dels seus temes preferits del grup, ‘Nunca volverá’, de 2005.